ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ιαματικά Λουτρά

THEOXENIA HOTEL

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ

Αγίας Τριάδος στο Μεσολόγγι

iamatika-loutra-thox Απολαύστε μια υπέροχη διαμονή στο ΘΕΟΞΕΝΙΑ και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των Ιαματικών Λουτρών Αγίας Τριάδος στο Μεσολόγγι. Έρευνα η οποία διεξήχθη επί 4 μήνες σε δείγμα 240 πασχόντων από οστεοαρθρίτιδα απέδειξε ότι η εφαρμογή  επιθεμάτων θαλάσσιου ιλύος (λασπόλουτρο) είναι αρκετά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας στις περισσότερες από τις μεγάλες αρθρώσεις του σώματος. Σε όλες τις αρθρώσεις που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση και στην λειτουργικότητα αλλά και στο επίπεδο του πόνου που αισθανόταν ο ασθενής.

Επίσης ,σύμφωνα με άλλη μελέτη, η λάσπη και τα ύδατα της περιοχής της Αγίας Τριάδος στο Μεσολόγγι είναι πλούσια σε πολλά χημικά στοιχεία, όπως άργυρος χαλκός, γάλλιο, λίθιο, μαγγάνιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, χρώμιο, νικέλιο, τιτάνιο, χρυσό, αντιμόνιο και άλλα.
Τα δωμάτια του ΘΕΟΞΕΝΙΑ σας δίνουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε την αποτελεσματική θεραπεία των λουτρών, απολαμβάνοντας την διαμονή σας σε υπέροχους χώρους αισθητικής που δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα όλες τις ανέσεις όπως κλιματσμός , τηλεόραση – digitaldigea , FreeWi-Fi – internet , λουτρό , roomserviceκαι θέα στη μαγευτική λιμνοθάλασσα.

Θα λατρέψετε τη φιλοξενία του ιστορικού Μεσολογγίου!